Media Promosi Online Dan Pasang Iklan Jasa, Produk Serta Informasi Seputar Dunia Bisnis Terbaru

Kunci Gitar Banyu Moto – Chord dan Lirik Lagu Banyu Moto

#Musik #Chord #Lirik #KunciGitar

#Bikinmudah #KunciGitar #Chord – Lagi cari lirik lagu dan kunci gitar lagu Banyu Moto?  Berikut ini adalah kunci gitar yang mudah untuk pemula.

Kunci Gitar Banyu Moto Nella Kharisma Feat. Dory Harsa

[Intro]

C F C F
C F C F

[Verse]
C F C
tembang iki.. tak gawe
Dm
mung kanggo kowe
G
sing paling tak tenani
C
nganti saiki..

C F
tumetese banyu moto iki
Dm
sing dadi saksi
G
sumpah lan janji
C
sehidup semati..

[Reff]

F
sampai kapan kan kau buktikan
G C
tresno tulus yo mung kanggo awakku
F
sampai mati kan ku pastikan
Dm G
mergo mung kowe sing tak tresnani
C
tekaning mati..

C F
cahyo lintang ing wengi
G
nggawe ayeme ati
F
tambah ndedowo roso
G
kangen mring sliramu
C
tres..naku..

[Musik]

F G Em Am
Dm G C

C F
tumetese banyu moto iki
Dm
sing dadi saksi
G
sumpah lan janji
C
sehidup semati..

[Reff]

C7 F
sampai kapan kan kau buktikan
G C
tresno tulus yo mung kanggo awakku
C7 F
sampai mati kan ku pastikan
Dm G
mergo mung kowe sing tak tresnani
C
tekaning mati..

C7 F
sampai kapan kan kau buktikan
G C
tresno tulus yo mung kanggo awakku haa
C7 F
sampai mati kan ku pastikan
Dm G
mergo mung kowe sing tak tresnani
C
tekaning mati..

C F
cahyo lintang ing wengi
G
nggawe ayeme ati
F
tambah ndedowo roso
G
kangen mring sliramu
C
tres..naku..

Penelusuran Terkait :

Lagu Banyu Moto, Lirik Lagu Banyu Moto, Download Lagu Banyu Moto Nella, Chord Lagu Banyu Moto, Download Lagu Banyu Moto Mp3, Download Lagu Banyu Moto Nella Kharisma Mp3, Download Lagu Banyu Moto, Download Lagu Banyu Moto Cover, Download Lagu Banyu Moto Cover Didik Budi Mp3, Lirik Lagu Banyu Moto Sleman Receh, Download Lagu Banyu Moto Didik Budi Mp3, Lirik Lagu Banyu Moto Happy Asmara, Lagu Banyu Moto Nella Kharisma, Download Lagu Banyu Moto Mp3 Gratis, Lagu Banyu Moto Mp3, Download Lagu Banyu Moto Happy Asmara, Arti Lagu Banyu Moto, Download Lagu Banyu Moto Happy Asmara Mp3, Lagu Banyu Moto Lirik, Download Lagu Banyu Moto Sleman Receh, Download Video Lagu Banyu Moto, Kunci Lagu Banyu Moto, Lirik Lagu Banyu Moto Dan Artinya, Download Lagu Banyu Moto Stafaband Mp3, Mp3 Lagu Banyu Moto, Download Lagu Banyu Moto Nella Kharisma, Lirik Lagu Banyu Moto Nella Kharisma, Download Lagu Banyu Moto Denny Caknan, Download Lagu Banyu Moto Nella Feat Dory Harsa Mp3, Lirik Lagu Banyu Moto Via Vallen, Download Lagu Banyu Moto Via Vallen, Lagu Banyu Moto Full Album, Lirik Lagu Banyu Moto Iki Mili Nguras Ati, Mp3 Download Lagu Banyu Moto, Download Lagu Banyu Moto Sera, Lirik Lagu Banyu Moto Nella Kharisma Feat Dory Harsa, Lagu Banyu Moto Iki Mili Nguras Ati, Video Lirik Lagu Banyu Moto, Lagu Banyu Moto Via Vallen, Download Lagu Banyu Moto Via, Lagu Banyu Moto Sleman Receh, Lirik Lagu Banyu Moto Uwes Asat, Lirik Lagu Banyu Moto Safira Inema, Chord Gitar Dan Lirik Lagu Banyu Moto, Lirik Lagu Banyu Moto Duet, Download Lagu Banyu Moto Nella Feat Dory Harsa, Lagu Banyu Moto Nella Kharisma Mp3, Terjemahan Lagu Banyu Moto Sleman Receh, Lirik Lagu Banyu Moto Iki, Lagu Banyu Moto Didik Budi, Arti Dari Lagu Banyu Moto, Lirik Lagu Banyu Moto Dan Terjemahan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *